Kuopion Oheisharjoittelukeskus

Kuopion Oheisharjoittelukeskus on Kimmo Timosen, Teemu Hartikaisen, Tuomas Kiiskisen ja Jarmo Malisen perustama yritys. Yrityksen liikeideana on tarjota laadukas ja monipuolinen harjoittelutila välineineen, eri lajien ja kuntoilijoiden käyttöön. Tilan voi varata ohjauksen kanssa tai pelkkänä tilana. Pinta-alaa on käytössä 1400 m2. Pystymme jakamaan tilan tarvittaessa neljään (kuntoalue, kamppailualue, pelialue ja uusimpana tatamialue) osaan, joten useampi ryhmä voi harjoitella yhtä aikaa.

Harjoittelutilaa pystyy hyödyntämään kaikki urheilulajit, yksilöurheilusta joukkueurheiluun ja kuntourheilijasta huippu-urheilijaan. Välineistö on monipuolinen: vapaat painot, tatamit askellustikkaat, patjat, nyrkkeilykehä, säkit, laukomispisteet jääkiekkomaaleineen, kuntopyörät, kuntopallot, kuminauhat, hyppynarut yms. Välineitä hankimme tarvittaessa aina lisää eri lajien harjoitusvaatimusten mukaan.

Pelitilan puolella pystyy pelaamaan jalkapalloa, sählyä, koripalloa, golfia yms. Kuntourheilijoille pidämme 3-5 kertaa viikossa ohjattua liikuntaa, kuntopiiri ja kuntonyrkkeily kuuluvat viikko-ohjelmaan. Lisäksi voimme järjestää yrityksille liikuntatapahtumia, jotka räätälöidään aina yrityskohtaisesti.

Tiloissamme tulee harjoittelemaan monen lajin huippu-urheilijoita. Kesällä meillä saatatkin törmätä moneen kiekkoammattilaiseen.

Kimmo Timonen
Teemu Hartikainen
Tuomas Kiiskinen
Jarmo Malinen


Kuukausikortti 40€ € / kk.

Kuntourheilijoille tarkoitetulla kuukausikortilla pääset ohjatuille tunneille sekä harjoittelemaan alueille, jotka ovat vapaana.

Kuukausikorttiin ei ole sitovuuksia! Voit ottaa kortin vaikka kuukauden kerrallaan.